"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şişli'deki şüpheli valiz paniğe sebep oldu

19 Ocak 2015, Pazartesi 08:13
Şişli’de cadde kenarında kaldırıma bırakılan şüpheli valiz polisi alarma geçirdi.

Bomba uzmanı ekiplerin fünye ile patlattığı valiz boş çıktı. 

Olay, Fulya Mahallesi Öğretmen Haşim Çeken Caddesi üzerinde, saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Kaldırım üzerinde sahipsiz çanta olduğunu gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Söz konusu adrese gelen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ekipleri, çantada patlayıcı olma ihtimaline karşı olay yerini emniyet şeridiyle çevirdi. Çevre güvenliğin alan polis ekipleri olay yerine Bomba İmha ve İnceleme ekibi çağırdı. Cadde ve caddeye çıkan sokaklar yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Özel kıyafetlerini giyen uzman ekip, şüpheli çantaya fünye yerleştirdi. Uyarı anonsunun ardından çanta fünye ile patlatıldı. Patlamanın ardından yapılan inceleme çantanın boş olduğu anlaşıldı.

Gerekli çalışmaların ardından cadde yeniden araç ve yaya trafiğine açıldı.

Okunma Sayısı: 1006
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı