"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Siz de hapiste olabilirdiniz

04 Şubat 2024, Pazar 21:58
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı bir mahkeme kararı ile Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a seslendi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı bir mahkeme kararı ile Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a seslendi. Yeneroğlu’nun paylaştığı karara göre, personel bilgi dosyasında “FETÖ terör örgütü ile irtibat ve iltisaklı” ifadesi bulunan bir kişinin açtığı davada, başvurucunun kardeşi nedeniyle “FETÖ terör örgütü ile iltisaklı” kabul edilmesine karar verildi.

Gazete Duvar’ın haberine göre, karara yer verdiği paylaşımında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a kardeşi Yahya Tunç’un kardeşinin FETÖ davasında yargılandığını hatırlatan Mustafa Yeneroğlu, “FETÖ iltisakı ve irtibatı nedeniyle kapatılan bir derneğin kurucu üyesi olan, pek çok kez Bylock programını kullanması nedeniyle kaydı bulunan kardeşiniz, 2017 yılında etkin pişmanlıktan faydalanıyor ve hakkında ‘ceza verilmesine yer olmadığı kararı’ veriliyor. Elbette bu fiillerin hiçbiri tek başına suç teşkil etmiyor. Ancak sizdeki ve kardeşinizdeki ‘iltisak’ geçmişinin onda birine sahip olmayan, vaktiyle sadece sizinle aynı derneklerde, aynı sohbet gruplarında, aynı ‘cemaat’ ortamlarında bulunmuş on binlerce masum insan terör örgütü üyeliğinden yıllardır hapis yatıyor” dedi.

Anlamakta zorlanıyorum

“Savcılıklarda terör örgütü üyeliği suçlamasıyla 2 milyon soruşturma açıldı” diyen Yeneroğlu, “Bu kadar zalim bir yönetimde size Adalet Bakanı olmak ve bu zulme bekçilik yapmak nasip oldu. Bu duruma insan mutlu olabilir mi, bilemiyorum... Eminim size ve kardeşinize bu hukuksuz muamelelerin yapılmasını istemezdiniz! Siz bu ülkenin Adalet Bakanı’sınız. Hiç mi vicdanınız sızlamıyor? Bazen gerçekten anlamakta zorlanıyorum.” ifadelerini de kullandı.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 3278
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    5.2.2024 03:18:58

    Maalesef adaletin dumura uğratıldığı ve ismi ADALET ile başlayan 28 Şubat ürünü,siyonist destekli yıkım ve tahribat teşekkülünün lideride 'NE İSTEDİLERDE VERMEDİK,diyerek bu örgüte yardım ve yataklıktan ömür boyu hapisle cezalandırılması gerekmiyormu. Zira ülkede her yerde kamu kaynağını vereverdirten,maddi desteği dışında örgüt dediklerinin lideri için T.Telekom stadyumunda ağıtlar yakarak gel diye sulu sulu gözlerle ağlayıp duygu sömürüsü yaparak destek olan değilmiydi.

  • S.topuz

    5.2.2024 01:52:48

    وَلَا تَزِرُ وَازِرَةٌ وِزْرَ اُخْرٰىۜ وَاِنْ تَدْعُ مُثْقَلَةٌ اِلٰى حِمْلِهَا لَايُحْمَلْ مِنْهُ شَىْءٌ وَلَوْ كَانَ ذَاقُرْبٰىۜ اِنَّمَا تُنْذِرُ الَّذ۪ينَ يَخْشَوْنَ رَبَّهُمْ بِالْغَيْبِ وَاَقَامُوا الصَّلٰوةَۜ وَمَنْ تَزَكّٰى فَاِنَّمَا يَتَزَكّٰى لِنَفْسِه۪ۜ وَاِلَى اللّٰهِ الْمَص۪يرُ‌ـ﴿١٨‌ـ﴾ 18- Hiçbir günahkâr başkasının günahını yüklenmez. Yükü (günahı) ağır gelen kimse onu taşımak için (başkasını) çağırsa, bu çağırdığı akrabası da olsa, onun yükünden bir şey yüklenmez. Sen ancak görmeden Rablerinden korkanları ve namazı kılanları uyarabilirsin. Kim temizlenirse o, kendi menfaatine temizlenmiş olur. Dönüş Allah'adır. (35-Fatır) (22. Cüz-4. Hizb) Mealli Kur'an - 435

  • Arif

    4.2.2024 22:13:20

    Zalime şeytan der ki, "acirsan acinacak duruma dusersin." Onu, kendisinin yaptığının daha azını yapanı zulme ugratma ile görevlendirir. Zira o ateşe şeytan bile katlanamaz. Maşa olarak zalim ve yandaşlarını kullanır. Zalimlere hakettigi azabı sadece Allah yaşatır. Zulumden donen kurtulur. Ama nasipsizler cehennemin dibine yuvarlanır. Vesselam...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı