"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Suriye'de masumlar katledilirken insan haklarından bahsedilmemeli

10 Aralık 2014, Çarşamba 13:51
Suriye Türkleri Derneği Genel Sekreteri Ahmed Vezir, Suriye'de masum insanlar katledilirken uluslararası kamuoyunun insan haklarından bahsetmemesi gerektiğini savundu.

Vezir, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, son yıllarda başta Suriye olmak üzere birçok ülkede insanların katledildiğini kaydetti.

"10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü" diye hatırlanan günün tamamen formalitede kaldığını ileri süren Vezir, bu günü batılı devletler ve büyük güçlerin sadece kendileri için hatırlayabildiğini savundu. 

Vezir, açıklamasında şunları kaydetti:

"Yalnızca Suriye'de çoğunluğu çocuk, kadın ve yaşlı 500 bine yakın insan çeşitli silah ve işkencelerle öldürüldü, öldürülmeye de devam ediliyor. Hayvana, bitkiye verilen hak, değer, maalesef Suriye ve diğer ülkelerde katledilen insanlara verilmiyor. Yine maalesef, dünyada söz sahibi ülkeler, konu kendi insanları olduğunda dünyayı ayağa kaldırırken, mesele bizler olduğunda sadece izlemekle, en fazla kınamakla yetiniyor. Suriye'de masum insanlar katledilirken, uluslararası kamuoyu insan haklarından bahsetmemeli. Biz insan haklarından en çok söz edilen günde, Suriye'deki ve diğer mazlumların haklarının hatırlanmasını istiyoruz." (AA)

Okunma Sayısı: 1123
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ayhan

    10.12.2014 22:12:27

    Bu fotoğrafın hiç bir alakası yok bu haberde

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı