"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Tahıl koridoru'nda anlaşma sağlandı, imzalar atıldı

22 Temmuz 2022, Cuma 19:30
Türkiye'nin ev sahipliğinde, Türkiye, Rusya, Ukrayna ve Birleşmiş Milletler (BM) arasında "Tahıl ve Yiyecek Maddelerinin Ukrayna Limanlarından Emniyetli Sevki Girişimi Belgesi" imzalandı.

Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirilen törende Türkiye adına Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Rusya adına Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Ukrayna adına Altyapı Bakanı Aleksandr Kubrakov ve imza törenine tanıklık eden BM adına Genel Sekreter Antonio Guterres, tahıl ürünlerinin Ukrayna limanlarından sevkiyatına ilişkin belgeyi imzaladı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile BM Genel Sekreteri Guterres'in konuşma yaptığı törene Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, NATO Parlamenter Asamblesi Türk Delegasyonu Başkanı Osman Aşkın Bak ve ilgili ülkelerin temsilcileri katıldı.

AA

Okunma Sayısı: 880
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    23.7.2022 13:24:23

    SURİYE ile ADANA Mutabakatı varken sıfır terör tehdidi vardı. Bop eşbaşkanıym diye ahkam kesen ve 'ŞAM'DA CUMA NAMAZI KILACAĞIZ,diyerek huzur,barış,kardeşlik ve komşuluk bağlarını kesip atan,içsavaşın bölge için ciddi problem oluşturmasıyla TEK KAZANANIN KATİL,TERÖRİST VE İSLAM-MÜSLÜMAN DĞŞMANI İSRAİL olan bir sorunu çöz ki görelim maharetini. Amma talimat veren ve kulağına üfürenlerden izin gelmiyor diye kılını kıprdatamadığnı cümle alem görüyor ve biliyor. Bu hakikaetler ortada iken bu koridor işi asla bizi aldatmasın.

  • celil

    23.7.2022 11:02:35

    Dünya lideri ya. Herşeyi çözüyor maşallah. Nazar değmesin. Şu bizim sorunlar olan ; dolar 17,8 TL , mazot 26tl , enflasyon % 77 , ekmek 4-5 TL daha sayamadığımız bir çok şey

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı