"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tatilde umreye yoğun ilgi

26 Ocak 2015, Pazartesi 13:59
Yarıyıl Tatilini Umrede Geçirmek İsteyenler Turları Doldurdu Yeni yıl tatili için alternatif olan Umre ziyareti, ibadet etmek için özel tatil zamanları bekleyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Özellikle çocuklu aileler yarıyıl tatili için de umre turlarına ilgi gösteriyor. Aileler umre ziyareti için şimdiden rezervasyonları doldurmaya Kutsal topraklara hac döneminden sonra ziyaret etmek isteyenler yeni yıl umre turlarından sonra şimdi de yarıyıl tatilini değerlendiriyor. Umre ziyaretinde bulunmak isteyen özellikle çocuklu aileler, yarıyıl tatiline denk gelen umre tur paketlerine ilgi gösteriyor. Vizyon Turizm’in sunduğu umre turları rezervasyonları alarak kapasitelerini doldurmaya başladı.Delüks hac ve umre turlarının güvenilir ismi Vizyon Turizm’in Yönetim Kurulu Üyesi Osman Memiş konuyla ilgili olarak “Hac döneminden sonra da kutsal toprakları ziyaret etmek isteyenler, umre turlarına yoğun ilgi gösteriyor. Yeni yılda birçok kişinin rağbet gösterdiği umre turları şimdi de çocuklu ailelerin ilgisini çekiyor. Yarıyıl tatilini de kapsayan dönemde düzenlediğimiz umre turlarına gün geçtikçe talep artıyor” diye belirtti. 

Vizyon Turizm Hakkında

Bilet satış, konaklama hizmetleri, sosyal aktiviteler, kültürel ve turistik tur organizasyonları gibi turizmin birçok faaliyetinde en iyi hizmeti veren Vizyon Turizm yerli ve yabancı konukların ağırlanmasında, özel davet ve organizasyonlarda deneyimli kadrosuyla sorunsuz hizmet vermeyi amaçlıyor. Ulaşım alanında, deneyimli kadrosuyla talep edilen model ve markalarla, güvenli ve konforlu, transfer, araç kiralama ve taşıma hizmeti sağlar.başladı.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1592
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı