"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TEM otoyolu İstanbul güzergahı ulaşıma açıldı

15 Temmuz 2015, Çarşamba 14:47
TEM otoyolunun Bolu Dağı çıkışında iki yolcu otobüsünün karıştığı 2 trafik kazası nedeniyle kapanan İstanbul güzergahı ulaşıma açıldı.

İstanbul istikametine seyreden bir yolcu otobüsünün Bolu Dağı Tüneli 4'üncü viyadükte devrilmesi ve bir başka yolcu otobüsünün de yol kenarındaki beton bariyerin üzerine çıkması nedeniyle ulaşıma kapanan yolda ekipler çalışmalarını tamamladı.

Yaklaşık 8 saat boyunca kaza bölgesinde kurtarma ve yola sızan akaryakıtın temizlenmesi için çalışma yapıldığından, bu süre zarfında trafik, Bolu Dağı'nın D-100 karayolu bağlantısı ile zaman zaman mevcut güzergahta tek şeritten kontrollü sağlandı. 

Trafik akışı, araçların kaldırılması ve temizlik çalışmalarının ardından normale döndü.

Ankara yönünde de yoğunluk oluştu

Çalışmalar sırasında Ramazan Bayramı tatili için yola çıkanlar nedeniyle bölünmüş yolun Ankara güzergahında da yoğunluk oluştu

Trafik özellikle 2, 3 ve 4'üncü viyadük üzerinde ara ara durma noktasına geldi.

Güzergahta sürekli devriye halinde bulanan ekipler, sürücülere uyarılarda bulundu. 

TEM otoyolundan İstanbul istikametine seyreden bir yolcu otobüsünün Bolu Dağı Tüneli 4'üncü viyadükte devrilmesi ve bir başka yolcu otobüsünün de yol kenarındaki beton bariyerin üzerine çıkması sonucu 6 kişi ölmüş, 37 kişi yaralanmıştı.

AA

Etiketler: tem, otoyol, güzergah, trafik
Okunma Sayısı: 2034
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı