"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Terör saldırısından sonra ablukaya alındı!

15 Temmuz 2016, Cuma 10:53
Siirt'te, terör örgütü PKK mensupları tarafından kışla ve polis merkezine düzenlenen roketli saldırı ardından teröristlerin bulunduğu bölge ablukaya alındı.

Güvenlik güçleri mahalleden çıkan sivillere yardımcı olurken teröristlerin tüm kaçış noktaları tutuldu.

Mahalleye giren güvenlik güçleri ile teröristler arasında sıcak temas sağlandığı öğrenildi.

Güvenlik nedeniyle Ülkü, Sakarya, Dumlupınar, Conkbayır ve Tınaz tepe mahallelerinde sadece vatandaşların çıkışlarına izin verilirken mahallerden çıkan araçlar tek tek aranarak çıkışlarına izin veriliyor.

Yapılan ihbarlar nedeniyle alo polis 155 hattının yoğunluk yaşandı vatandaşların teröristlerin kaldığı noktaları sürekli ihbar ettiği belirtildi.

Mahalleden çıkan vatandaşlar, teröristlerin Cumhuriyet İlkokulu arkasında bulunan sokaklardaki vatandaşları tehdit ederek herkesin kaçmalarına izin verilmediğini ve herkesin kapısını açık bırakmasını istediklerini söyledi. Olay yerinden uzaklaşan vatandaşlara, PKK’lı teröristler tarafından ateş açıldığı öğrenildi.

Vatandaşlar teröristlere destek vermemek için evlerinin kapısını kapatıp evlerinden kaçarak akrabalarının yanına geçtiklerini ifade etti.

Mahalleden çıkan vatandaşlar, kendilerine yardım eden askerlere dua etti.

Okunma Sayısı: 1223
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı