"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tilavet ufku başlıyor

09 Kasım 2015, Pazartesi 11:49
İstanbul Bizim Radyo’da Tilâvet Ufku başlıyor. Kur'ân tilâvet sanatının derin tahlillerinin yapıldığı program dünyaca ünlü Mısırlı kârilerin okuyuş estetiklerini kapsamaktadır.

Program İlahiyatçı-Kari Nurullah Dağ'ın hem akademik hem de uzun yıllara dayanan tilâvet çalışmalarının bir meyvesi olarak dinleyiciyle buluşacak. Akademik olarakta detaylandırılarak ele alınan bu program Türkiye'de bir ilk olma özelliği de taşıyor. Hatta dünyada bile bu türden programlar içeriğin çok geniş ve zor olması sebebiyle nadir ele alınan konulardandır. 

Hem tilâvet boyutunun hem de mananın ele alınarak incelendiği program hafta içi her gün saat 16:00'da yayınlanacak. Programı 104.4 frekansıyla İstanbul Bizim Radyo’da dinleyebilirsiniz.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 4130
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ahmet İlhan

    9.11.2015 14:45:34

    Tilavet proğramını başlatan Bizim Radyo idarecilerini kutluyorum. Biz mesaide olduğumuzdan dinleyemiyoruz. Aynı proğramın aynı gün gece saat 10.00 - 12.00 arası tekrarlanmasını talep ediyorum. saygılarımla

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı