"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TOBB: Şimdi, ekonomiye ve reformlara odaklanma zamanı

02 Kasım 2015, Pazartesi 13:13
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinin ardından yaptığı değerlendirmede, seçimlerden birinci parti olarak çıkan AK Partiyi tebrik ederken, “Şimdi ekonomiye ve reformlara odaklanma zamanı” dedi.

Hisarcıklıoğlu değerlendirmesinde şu görüşlere yer verdi: “1 Kasım seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Yüksek bir katılım oranıyla gerçekleştirilen genel seçimlerde milletimiz, büyük bir olgunlukla iradesini sandıkta göstermiştir. Böylece Türkiye güçlü ve sağlam bir demokrasi geleneğine sahip olduğunu bir defa daha ortaya koymuştur.

Halkın oyunun yüzde 97 oranında Meclis'te temsil edilecek olması demokrasimizin geldiği nokta bakımından da ayrıca sevindiricidir.

Seçimlerde büyük bir başarı göstererek milletimizin teveccühünü kazanan Adalet ve Kalkınma Partisi’ni tebrik ediyorum. 

Ülkemizde son 2 yılda 4 farklı seçim süreci yaşadık. Artık yoğun seçim gündemini geride bıraktık. Yeniden ve güçlü bir tek parti iktidarının sandıktan çıkmış olması, istikrar, huzur ve güvenin daha da güçlenmesi açısından büyük bir fırsattır. Türkiye şimdi bu fırsatı kullanmalı, ekonomiye ve reformlara odaklanmalıdır. Hepimizin aynı gemide olduğunu unutmadan, uzlaşı içinde birlikte çalışarak, istişare ederek ve ortak akıl ile tüm meselelerimizin üstesinden gelebiliriz. Şimdi ülkemiz için hep birlikte çalışma zamanı.”

Okunma Sayısı: 2146
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı