"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tren kazasında ölü sayısı 25'e yükseldi

28 Temmuz 2018, Cumartesi 22:01
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 8 Temmuz'da meydana gelen tren kazasında yaralanan 1 kişi daha öldü.

İlçeye bağlı Sarılar köyü yakınlarında yaşanan tren kazasından yaralı olarak kurtarılan ve Çorlu'daki özel bir hastaneye sevk edilen Fetiye Yıldız (59) tedavi ve müdahalelere rağmen vefat etti.

Kazadan 20 gün sonra ölen Yıldız'ın cenazesi, özel hastaneden alınarak, Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Buradaki işlemlerin ardından cenaze, İstanbul'daki Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Yıldız'ın vefatıyla tren kazasında ölenlerin sayısı 25'e yükselmiş oldu.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 8 Temmuz'da meydana gelen kazada yolcu treninin 6 vagonu devrilmiş, kazada 24 kişi ölürken 341 kişi de yaralanmıştı.

AA

Okunma Sayısı: 1862
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı