"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TSK Afrin'de yağmacı gruplara karşı operasyon başlattı

18 Kasım 2018, Pazar 20:44
Türkiye'nin bu sabah 05.00 sıralarında Afrin’de ÖSO'ya bağlı Ahrar Şarqiye ile Hurras El Din isimli gruplara karşı operasyon başlattığı iddia edillmişti. TSK bir açıklama yaparak iddiaları doğruladı.

TSK açıklamasında bölgede yağma ve soygun yapan bir gruba karşı operasyon başlatıldığını duyurdu. 

TSK, ocak ayında başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı" kapsamında Özgür Suriye Ordusu'na bağlı birlikler ile birlikte Afrin'de kontrolü ele geçirmişti. TSK ile iş birliği yapan cihatçı grupların kentte yağma ve talan başlatması tepki çekmişti.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, olaylara ilişkin inceleme başlatıldığını açıklamıştı.

 

Etiketler: Afrin, TSK, operasyon, ÖSO
Okunma Sayısı: 1849
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı