"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tunceli'de PKK sığınağı bulundu

11 Şubat 2017, Cumartesi 13:51
Tunceli İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Tunceli kırsal alanında kış üstlenmesinde bulunan PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda, içerisinde patlayıcı madde yapımında kullanılan malzemeler, tıbbi ve yaşam malzemeleri bulunan sığınak buldu.

Pülümür İlçesi Kızılmescit mevkiinde dün düzenlenen operasyonla ilgili Tunceli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Tunceli İl Jandarma Komutanlığınca, İlimiz Merkez mülki sınırları içerisinde ve Pülümür ilçesi Kızılmescit mevkiinde 10 Şubat 2017 tarihinde gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında terör örgütü mensuplarının kış üslenmesi olarak kullandıkları tespit edilen sığınak içerisinde; 400-480 kilo amonyum nitrat, 1 adet tüp, 1 adet akü, 500 kilo un, 100 kilo şeker, 100 kilo çay, çok sayıda tıbbi malzeme, kışlık giyecek ve muhtelif yaşam malzemeleri ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemeler olay yerinde imha edilmiştir" denildi.

DHA

Etiketler: tunceli, sığınak, pkk
Okunma Sayısı: 1163
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı