"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TV5’e Pelikan cezası

06 Eylül 2019, Cuma 21:14
Geçtiğimiz Mayıs ayında Milli Görüş hareketinin televizyon kanalı olan TV5’te yayınlanan bir programda konuşan gazeteci Etyen Mahçupyan’ın “Pelikan” çıkışı RTÜK cezasıyla sonuçlandı.

 

Cumhuriyet’in haberine göre, 31 Mart’ta yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinin tekrarlanma kararını da değerlendiren Mahçupyan programda, “Aynı şekilde medya operasyonu yapıldı. Berat Albayrak’ın kardeşi Serhat Albayrak bütün medyayı kontrol eden kişi haline getirildi. Ve onların altında da mesela bu pelikan hikayesini gördük değil mi? Zaten o pelikan hikâyesi, şu andaki adı AK Parti olan partinin fıtratını da söylüyor” iddialarında bulundu. Bu sözleri incelemeye alan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) yayında “İfade ve ithamlar neticesinde bir grubu hedef haline getirerek ve belirli olay ya da durumlarla ilgili olarak sorumlu tutarak toplumu ayrıştırıcı bir üslup kullanıldığı” yönünde bir karar verdi.

Etiketler: tv5, rtük
Okunma Sayısı: 2132
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı