"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

“Ülke olarak hep beraber huzur içinde yaşayalım”

26 Mart 2019, Salı 17:59
Genel Başkanımız Gültekin Uysal Osmaniye Sunbas’tan halkımıza hitap etti

“Eğer ülkeyi yönetenler olarak bu ülkenin bekasını tartışmaya açarsan, birileri de bunu münakaşaya açar”

Genel Başkan Gültekin Uysal Osmaniye Sunbas’tan halka hitap etti.

Seçim çalışmaları için Osmaniye’ye giden Genel Başkan Uysal, düzenlenen mitingde “Eğer ülkeyi yönetenler olarak bu ülkenin bekasını tartışmaya açarsan, birileri de bunu münakaşaya açar” dedi.

Genel Başkan Gültekin Uysal şöyle konuştu:

“Ülke olarak hep beraber huzur içinde yaşayalım”

“Biz istiyoruz ki herkesin yarınından emin olabileceği, nimeti de külfeti de eşit paylaşacağı bir ülke olarak hep beraber huzur içinde yaşayalım. Huzurumuzu bozmasınlar.

Türkiye, tüm mazlum milletler için bir umut olmuştur. Demokrat Parti olarak Türkiye'yi Orta Asya'dan Orta Doğu'ya kadar ışık saçacak, yeniden eski gücüne kavuşmuş bir ülke haline getirmek istiyoruz.

Kim Türkiye'nin bu coğrafyadaki varlığını sorguluyorsa, kem gözle bakıyorsa, dün olduğu gibi namlulara alnımızı da göğsümüzü de dayarız.

Türkiye'nin yeniden üreten bir güç olmasını istiyoruz. Biz istiyoruz ki herkesin yarınından emin olabileceği, nimeti de külfeti de eşit paylaşacağı bir ülke olarak hep beraber huzur içinde yaşayalım. Huzurumuzu bozmasınlar.

Irak'ta, Suriye'de yaşananların aynasında kendimize bakalım. Bu büyük ülkenin kıymetini bilelim. Eğer ülkeyi yönetenler olarak bu ülkenin bekasını tartışmaya açarsan, birileri de bunu münakaşaya açar. Sen gereğini yaparsan kimse buna cesaret edemez.”

Okunma Sayısı: 1287
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı