"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Wikileaks Türkiye sızıntısındaki belge sayısını 800 bine çıkardı!

18 Temmuz 2016, Pazartesi 19:24
Dünya liderlerine ait gizli belgeleri sızdırmasıyla gündeme gelen Wikileaks, 15 Temmuz’da gerçekleşen ve başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından Türkiye’yle ilgili 100 binin üzerinde belge yayımlayacağını duyurdu.

Bu sabah Wikileaks’in Twitter hesabından yapılan açıklamada, yayımlanacak belgelerin Türkiye’nin siyasi güç yapısıyla ilgili olduğu belirtildi.

Wikileaks açıklamasında açıklanacak belgelerin çoğunun Türkçe olacağı da kaydedildi.

‘Mücadeleye hazırlanın’

İngilizce atılan tweette ise “Mücadeleye hazırlanın” ifadesi yer alırken, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı eleştiren çizimleriyle tanınan Brezilyalı karikatürist Carlos Latuff’un basına yönelik baskıları eleştirdiği “Eleştirmeyeceksin” mesajını içeren karikatürüne de yer verildi.

BELGE SAYISI 800 BİNE ÇIKTI

Wikileaks resmi hesabından yapılan yeni açıklamada Türkiye'yle ilgili sızdırılacak belge sayısının 800 bini bulacağı açıklandı.

Sızdırdığı belgelerle dünya çapında yaşanan skandalları duyurması ile tanın Wikileaks, Türkiye hakkında sızdıracağını açıkladığı 100 bin belgenin sayısının 800 bine ulaşacağını duyurdu. Hesaptan #TürkeyCoup ve #Erdogan etiketeriyle atılan tweet'te şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye'de siyasi iktidarla ilgili sızdırmak üzere beklettiğimiz belgeler 100 bin tane mi? Yalnızca şakaydı. İlk balyada 300 bin e-posta ve 500 bin belge bulunuyor." 

Etiketler: wikileaks
Okunma Sayısı: 12100
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı