"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yaralıların uyrukları belli oldu

19 Mart 2016, Cumartesi 15:41
Sağlık Bakanlığı, Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde kaymakamlık binası yakınlarında gerçekleştirilen ve 4 kişinin ölümüne neden olan canlı bomba saldırısının ardından çeşitli hastanelerdeki yaralıların durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 2 İsrail, 1 İzlandalı; Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 3 İsrail; Çapa Tıp Fakültesi'nde 1 Alman, 1 İsrail; Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 1 Dubai, 1 İranlı ve Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 2 İrlandalı olmak üzere toplam 12 yabancı uyruklu yaralının bulunduğu bildirildi.

DHA

Okunma Sayısı: 1700
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı