"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yarı yıl tatili başladı

22 Ocak 2016, Cuma 10:46
Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 17 milyon öğrenci, bugün karne aldı.

Karne heyecanı yaşayan öğrencilerden kimisi yarıyıl tatilinde daha fazla ders çalışacağını söyledi. Kimi öğrencilerde bilgisayar oyunu oynayacağını ifade etti. 

2015-2016 eğitim ve öğretim yarı yılı tamamlandı. Yaklaşık 17 milyon öğrenci karne heyecanı yaşadı. Notlara yüksek olan öğrenciler karnelerini sevinçle aldı. Zayıfı bulunan öğrenciler, düşük notun hüznünü yaşadı. Takdir ve teşekkür belgelerini kameralara sallayan öğrenciler yıl boyunca çok çalıştıklarını belirterek, 15 tatilde biraz dinlenip, kitap okuyacaklarını söyledi. Kimi öğrenciler bilgisayar oyunu oynayacaklarını dile getirirken, kimisi de tatilde daha fazla ders çalışıp eksik derslerinde ilerlemek istediklerini aktardı. 

Karne heyecanını öğrenciler kadar veliler de yaşadı. Çocuklarının yıl boyu çalıştığını vurgulayan veliler sömestrde çocukların dinleneceğini aktardı.

Okunma Sayısı: 1544
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı