"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde gişe trafiği

03 Eylül 2016, Cumartesi 16:23
Yavuz Sultan Selim Köprüsü Anadolu Yakası geçişi Alemdağ Mevkii'ndeki gişelerde nakit ile yapılması nedeniyle oluştuğu belirtilen trafik sürücüleri isyan ettirdi.

Mecburi çıkış olan Alemdağ gişelerine ulaşmak için bekleyen sürücüler, tepkilerini korna çalarak gösterdiler.

"SAATLERDİR TRAFİKTEYİZ"

Kilometrelerce uzayan trafikte saatlerdir yolda olduklarını belirten sürücüler, bağlantı yollarının yapılmamasından, OGS ve HGS sisteminin çalışmamasından şikayet etti. Bayrampaşa'daki Büyük İstanbul Otogarı'nda saat 11.00 sıralarında yola çıktığını söyleyen otobüs sürücüleri Alemdağ gişelerine 3,5 saate vardıklarını söylediler.

"4 SAAT SONUNDA BENDEN 138 LİRA ALIYORLAR"

Bir sürücü ise geçiş ücretlerinin yüksek olması sebebiyle sıkıntı yaşadıklarını dile getirerek, “Şu anda 138 lira gördüğün gibi. 4 saattir ben kuyrukta bekliyorum ve 4 saat sonunda benden 138 lira alıyorlar. Önceden FSM'den geçtiğimiz zaman toplamda git-gel, 65 lira ödüyorduk. Şu anda sadece karşıdan buraya gelmişim 138 lira otoban parası ödedim. Akşam ki gittiğimi sayarsak 200 küsür lira ödüyorum. 4 saattir araba çalışıyor, 2 saat de akşam çalıştı. Şimdi nasıl olacak?" dedi.

Köprü yolunun Alemdağ çıkışında 4 gişe yer alıyor ve nakit ile geçiş yapılıyor.

DHA

Okunma Sayısı: 1908
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı