"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Zekeriya Öz’ün eski bir tweeti olay oldu

11 Ağustos 2015, Salı 11:10
Zekeriya Öz’ün hakkındaki yakalama kararının ardından Gürcistan’a geçtiğinin Artvin Valisi tarafından açıklanmasının ardından eskiden yazmış olduğu bir tweet olay oldu.

Zekeriya Öz’ün hakkında çıkarılan yakalama kararının ardından Artvin Valisi yaptığı açıklamada Zekeriya Öz ve Celal Kara’nın Gürcistan’a geçtiğini belirtti. 

Bu gelişmenin ardından twitter’da 17 Aralık savcısı Zekeriya Öz'ün kaçacağını iddia edenlere yönelik eskiden attığı bir mesajı ortaya çıktı.

Öz, 18 Aralık 2014'te twitter'dan "Ben dahil herkes hakkında kaçacak yalanıyla milleti kandırmaya çalıştılar ama kaçan göçen olmadı. Beceriksizlikleri ellerinde patladı" yazmıştı.

İşte Öz'ün o mesajı:

ZEKERİYA ÖZ HAKKINDAKİ KARAR DÜN ÇIKMIŞTI

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, dün eski savcılar Zekeriya Öz, Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç hakkında tutuklanma talebiyle yakalama kararı çıkarılması için Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ne başvurmuştu. Talepleri ve delilleri değerlendiren mahkeme, eski savcılar Öz, Kara ve Yüzgeç ile ilgili tutuklanmaları amacıyla yakalama kararı çıkarılmasına oy birliğiyle karar vermişti.

Etiketler: zekeriya öz, twitter
Okunma Sayısı: 3623
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı