"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Zelenskiy'den "NATO'dan vazgeçmeye hazırız" mesajı

23 Mart 2022, Çarşamba 12:53
Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rus ordusunun geri çekildiği, ateşkes sağlandığı ve ülkesinin güvenliğinin garanti edildiği takdirde, Ukrayna'nın NATO üyeliği talebinden vazgeçmeye hazır olduğunu söyledi.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, NATO'dan vazgeçmeye hazır olduğunu açıkladı

Zelenskiy, Ukrayna televizyonlarında yayımlanan röportajında, bunun, NATO konusunda Ukrayna ile ne yapılacağını bilmeyen Batı için, güvenliğini garantiye almak isteyen Ukrayna için ve NATO'nun daha fazla genişlemesini istemeyen Rusya için bir uzlaşma olduğunu açıkladı.

Putin'le görüşme çağrısını yineledi

Zelenskiy, Rus askerlerinin geri çekilmesi, ateşkes sağlanması ve Ukrayna'nın güvenliğinin garanti edilmesi koşuluyla ülkesinin NATO üyeliğinden vazgeçmeye hazır olduğunu söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile doğrudan görüşme çağrısını yineleyen Zelenskiy, Putin ile görüşmedikçe Rusya'nın savaşa son vermek isteyip istemediğini anlamanın imkansız olduğunu belirtti.

Etiketler: Zelenskiy, NATO
Okunma Sayısı: 1320
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    23.3.2022 18:20:52

    Sayın Zelenskiy, sen ve uzlaşma heyeti kendi ülkenizin geleceğinin ve akibetinin perişan olmaması için, hemen Ruslarla anlaşın. Öbürkiler UKRAYNA yı değil, kendi menfaatları yönünde karar alırlar ve de alıyorlar! Halen daha anlamadınız mı? Kaç defa ikaz ettik. Kendi DÜŞEN AĞLAMAZ! ALLAH' DAN başkasına GÜVEN olmaz!

  • S.topuz

    23.3.2022 18:16:56

    Ahirzaman Alametleri her yerde zuhur ediyor! Yani " İşin ehline verilmemesi ". Sayın Zelenskiy," siyaset  mesleği" tiyatroda veya sahnede rol yapmaya hiçmi hiç benzemez. Söylediğin her sözün ve yaptığın her hareketin bir bedeli,bir karşılığı bir getirisi veya götürüsü olur! Söz vardır kese başı,söz vardır bitire SAVAŞI! Senin niyetini bilmem ama, bu tavır ve uygulamaların korkarım ki, daha da büyük DÜNYA SAVAŞINI netice vermez inşaallah. Akıl danışmanlarına biraz temkinli bak! Böyle zamanda akıl (!)veren çok olur. Her akla da uyma. Bütün İNSANLIĞIN HAYATIYLA OYNAMA! Bu savaşın sona ermesi sana ve senin tavırlarına odaklanmış gibi görünüyor! Ne dersin?

  • Abidin

    23.3.2022 13:43:14

    Yani tiyatrodaki gibi değil değilmi

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı