"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

28 Şubat,15 Temmuz’a zemin hazırladı

02 Mart 2021, Salı
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, “28 Şubat’ta zerk edilen bir enfeksiyonun nasıl 15 Temmuz’a zemin hazırladığını göreceksiniz!” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 28 Şubat postmodern darbesinin yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Siyasî baskı gruplarından sermaye gruplarına, birçok alanda Türkiye’de kendince bir ‘yeni’ peşinde olanların, maalesef yine şerefli üniformaları emellerine alet ettikleri karanlık bir dönem. Milletin mağdur olduğu, Memleketin heder olduğu bir dönem” dedi. O süreçte basın ve medyanın bir amaç uğruna araçsallaştırıldığını, yakın dönemde de benzerlerinin görüldüğünü söyleyen Uysal, “28 Şubat’ta zerk edilen bir enfeksiyonun nasıl 15 Temmuz’a zemin hazırladığını göreceksiniz! O günün tasarlayıcı ve uygulayıcılarının fikirlerle, inançlarla, kişilerle değil Millet ve memleketle zoru olduğu bileceksiniz. O gün mağdur olduğunu söyleyen kimilerinin mağduriyetinin dahi bir planın ürünü olduğunu, bugünden geriye bakarak fark edeceksiniz” diye konuştu. 

Temel hedef hak ve hürriyetlerdi

Gültekin Uysal açıklamasında şunları söyledi: “Elbet 27 Mayıs ile birlikte dar olsa da bir kadronun, bir kesimin zihnine yerleşen enfeksiyonun, kendi fikirlerini milletin fikirlerinden evla görme mikrobunun ettiklerine ileneceksiniz; tıpkı bizlerin 60 yıldır, 40 yıldır, 24 yıldır, 5 yıldır yaptığı gibi. Her bir darbe gibi temel hedefi hak ve hürriyetler olan 28 Şubat darbesi ve muhakkak ki uygulayıcılarına cesaret veren, emsal teşkil eden darbelerin anası 27 Mayıs’ı, 12 Eylül, 12 Mart’ı, darbeleri, medet umanları, planlarını darbeler üzerine yapanları lanetliyoruz.”

FATİH KARAGÖZ - ANKARA

 

Okunma Sayısı: 3924
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • necati

    2.3.2021 23:42:51

    Çok doğru bir tespit. Tebrikler genel başkan. Cesur ve daha tesirli beyanatlarınızı bekliyoruz. Daha faal ve hareketli gündem oluşturacak çalışmalar bekliyoruz. Fezleke konusunda da lütfen tuzağa düşmeyelim.

  • Hüseyin İlhan

    2.3.2021 08:35:50

    15 TEMMUZ için TBMM de araştırma önergesini hangi partiler ve liderler ret ettirdi ise bu darbenin detayları orada demektiiir.O nedenle 28 ŞUBAT Zalimleri(üç siyasi ayağından biride şu an ,iktidar ittifakının ortağı bay bahçelidir)için AKP ciddi ciddi bir yargılama yapamaaaaz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı