"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Adalet için ömürlerini vakfettiler

12 Şubat 2024, Pazartesi 13:26
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Adalet Partisi’nin kuruluş yıldönümünü kutladı.

Uysal, “Bugün, 1961 yılında darbecilerin lafzından bile korktuğu Demokrat Parti’nin fikri mirası üzerine, 3. Cumhurbaşkanımız Celal Bayar ve Şehit Başbakanımız Adnan Menderes’in Milletimiz için hayal ve gayret ettiği düzeni tesis etmek amacıyla kurulan Adalet Partisi’nin kuruluş yıldönümü; kutlu olsun. Başta kurucu liderliğini yapan Merhum Ragıp Gümüşpala olmak üzere ‘Adalet’in tesisi için ömrünü vakfetmiş tüm abide isimleri, 1981 yılında kapatılıncaya kadar Genel Başkanlık vazifesini ifa etmiş 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’i de rahmet ve saygıyla anıyorum” dedi.

DP Genel Sekretri Ertan Küçükay da, “Adalet Partisi (AP)  Türkiye’nin kalkınma destanını yazanların Anadolu’ya vurduğu mührün adıdır. Büyük Türkiye davasına  yürekleriyle, emekleriyle, can veren, ruh katan Gümüşpala’dan Demirel’e her ferdini rahmetle, minnetle yad ediyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” açıklamasını yaptı.

Ankara - Mehmet Kara

 

Okunma Sayısı: 1296
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı