"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP’de Gül krizi devam ediyor

23 Ağustos 2018, Perşembe 23:52
AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül için “Hain” demesinin, parti içinde rahatsızlık doğurduğu iddia edildi.

Partililerin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gereğini yapmasını istediği ileri sürüldü. Cumhuriyet’ten Sinan Tartanoğlu’nun haberine göre, Hamza Dağ’ın, Abdullah Gül hakkındaki ‘hain’ suçlamasının ardından AKP yönetiminden sert eleştirilerin yükseldiği, bir an önce Dağ’ın düzeltme yayınlaması ya da gereğinin yapılması talebinin bizzat Erdoğan’a iletildiği iddia edildi.

Bazı MYK üyelerinin de hem Dağ’ı sözlerinden, hem de Dağ’ın sözlerinin Gül’ün koruma müdürü Osman Çangal’ın açıklamasına yol açmasından rahatsızlığını dile getirdiği, sıkıntının AKP Sözcüsü Ömer Çelik’in açıklaması ile yumuşadığı ve konunun 29 Ağustos’taki MYK toplantısına bırakıldığı öne sürüldü.

Okunma Sayısı: 2695
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı