"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP, ‘OHAL yasası’nı savundu

11 Temmuz 2021, Pazar 17:00
​AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, partisinin Meclis’teki çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı.

OHAL kararnameleri uygulamasının üç yıl boyunca devam etmesini öngören, AKP’nin Meclis Başkanlığı’na sunduğu ekonomiye ve kamuda çalışanlara ilişkin düzenlemeler ihtiva eden kanun teklifine de açıklamasında değinen Turan, “Teklifle, terör örgütleriyle mücadele kapsamında kamu görevlilerinin görevden uzaklaştırılması, ihracı, mesleğe ilişkin unvanların kullanılmaması, savcılık ve adlî makamların istisnaî yetkilerinin uzatılması gibi birtakım tedbirlere ilişkin düzenlemelerin süresinin ihtiyaca binaen 3 yıl daha uzatılması amaçlanıyor. (...) Tehdit henüz geçmiş değil” dedi. Turizm teşvik kanunu teklifi ve torba kanun teklifinin Genel Kurul’da görüşülmesinin ardından Meclis’in 1 Ekim’e kadar tatile girmesi bekleniyor.

Okunma Sayısı: 5912
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı