"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakan Canikli'ye İdlib sorusu: Operasyon ne zaman bitecek?

10 Ekim 2017, Salı 14:18
Milli Savunma Bakanı Canikli, TSK'nın İdlib'deki çatışmasızlık bölgesine intikaline ilişkin, "Suriye'den gelen Türkiye'ye yönelik tehditler tamamen ortadan kalkana kadar bizim oralarda olmamız gerekiyor." dedi.

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Güneydoğu Avrupa Savunma Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere gece geldiği Gürcistan'ın Batum kentinde çeşitli temaslarda bulundu.

Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Canikli, 6. sınıf öğrencisinin "Suriye'de çatışmasızlık bölgeleri oluşturulması kapsamında TSK'nın İdlib'e yönelik keşif görevine" ilişkin sorusu üzerine, "Orada birlikte hareket ettiğimiz Özgür Suriye Ordusu var, yani Suriyeli. Onlar kendi topraklarını kendileri savunuyorlar, biz de onlara destek veriyoruz." diye konuştu.

Aynı öğrencinin "operasyonun ne zaman biteceğine" yönelik sorusuna da Canikli, "Allah bilir. Ne zaman tehdit ortadan kalkarsa. Yani Suriye'den gelen Türkiye'ye yönelik tehditler tamamen ortadan kalkana kadar bizim oralarda olmamız gerekiyor." yanıtını verdi.

AA

Etiketler: canikli, idlib
Okunma Sayısı: 2151
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı