"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

CHP’nin Meclis başkanı adayı belli oldu

08 Kasım 2017, Çarşamba 14:05
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, adaylık sürecinin başlamasının ardından gelecek hafta TBMM Başkanlığı adaylığı için başvuruda bulunacaklarını bildirdi.

Özel, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Engin Özkoç ve kendi imzasıyla TBMM Başkanlığı için CHP İzmir Milletvekili Zekeriya Temizel adına adaylık başvurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Özel, geçmişte yaptığı görevler, Mecliste tüm partiler tarafından takdir edilen devlet adamı kimliği, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndaki katkıları dikkate alındığında Meclisi en iyi yönetecek adayın Zekeriya Temizel olacağını belirtti. Tüm milletvekillerinden Temizel için destek isteyen Özel, Meclisin yapacağı her seçimin, tutuklu milletvekilleri sorunu nedeniyle buruk olacağını vurgulayarak, “Tutuklu milletvekilleri olan bir Meclisin yapacağı her seçim eksiktir, aksaktır ve sakattır” değerlendirmesinde bulundu.

AA

Etiketler: özgür özel
Okunma Sayısı: 1470
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı