"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çözüm zamları durdurmakta

24 Haziran 2022, Cuma 17:34
CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, “Maaşı arttırmak çözüm değil, çözüm zamları durdurmaktır.” dedi.

Özkoç, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Ülkemizin hiçbir yerinde zillet ittifakının iddia ettiği gibi bir Türkiye tablosu yoktur.” açıklamasını hatırlatarak, “‘Açlık, yoksulluk, pahalılık yok, insanlar sıkıntı içerisinde değiller.’ diyor. Türkiye Cumhuriyeti’ndeki tüm vatandaşlarımıza soruyorum, Devlet Bahçeli doğru mu söylüyor? Bir kişi ‘Hayır doğru söylemiyor.’ diyor. Kim der? Cumhur İttifakı’ndan bir kişi, Numan Kurtulmuş. ‘Vatandaşımızın karşı karşıya kaldığı bir süreç var. Bu süreçte hayat pahalılığını azaltmak için de gayret sarf ediyoruz’ diyor. Büyük ittifak diyor ki ‘Hayat pahalılığı var, bundan kaçamıyorum.’ Devlet Bahçeli de diyor ki ‘Türkiye’de böyle bir tablo yoktur.’ Türkiye’deki bu yaşanan tabloyu gizlemek için o kadar büyük bir çelişki olabilir mi?” dedi. Memur maaşlarında yapılacak iyileştirmeye de değinen Özkoç, “Memur maaşlarında bir iyileştirme yapacaksınız. Peki bunu bir lütuf gibi mi sunmanız gerekiyor? Asgari ücretli aç mı kalacak? Milyonlarca insan beklenti içerisinde. Maaşı arttırmak çözüm değil, çözüm zamları durdurmaktır.” diye konuştu.

AA

Okunma Sayısı: 1087
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Gültekin

    26.6.2022 14:46:36

    Sayın Özkoç çok doğru söylüyor, çözüm zamları durdurmaktır. Niçin asgari ücretli ek zam istiyor?, işte durmak nedir bilmeyen zamlar yüzünden. Bu zamları durdurmanın tek bir yolu vardır; o da HAVUZ SİSTEMİ, KAMU TEK HESABIDIR. Bu uygulanmıyorsa sorumluların iyi niyetli olmadıkları anlaşılıyor.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı