"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nijerya'da

20 Ekim 2021, Çarşamba 13:51
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammed Buhari tarafından Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda resmi törenle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 günlük Afrika turunun son durağı olan Nijerya'da.

Togo'daki temaslarının ardından dün akşam saatlerinde Nijerya'ya geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Nijeryalı mevkidaşı Muhammed Buhari, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda resmi törenle karşıladı.

İki lider önce baş başa görüşme gerçekleştirecek, daha sonra heyetlerarası görüşmeye başkanlık edecek.

Görüşmelerde Türkiye-Nijerya ilişkileri kapsamlı olarak değerlendirilecek. İş birliğinin artırılması noktasında atılabilecek adımlar ele alınacak.

Erdoğan ve Buhari görüşmelerin ardından iki ülke arasındaki çeşitli anlaşmaların imza törenine katılacak ve ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nijerya temaslarını tamamladıktan sonra bu akşam Türkiye'ye dönecek.

Okunma Sayısı: 1734
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı