"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Davutoğlu: '7 Haziran' seçimlerinin ardından terör hortladı!

06 Temmuz 2016, Çarşamba 11:03
Ahmet Davutoğlu, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile birlikte Konya Valiliği tarafından Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Bakanlık ve Başbakanlık döneminde protokolün başında durup, vatandaşlar Davutoğlu ile sırayla bayramlaşırken, bu kez tam tersi oldu. Davutoğlu, bayramlaşma için sırada olan protokol mensupları ve vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.

Davutoğlu ve Bakan Elvan, daha sonra AKP İl Başkanlığı tarafından 5 yıldızlı otelde düzenlenen bayramlaşmaya katıldı.

Bakan Elvan, konuşmasında sön dönemlerde başta Türkiye olmak üzere Müslüman devletlerindeki bombalı terör saldırılarına değinip, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Davutoğlu, kürsüye konuşma yapmak için çıktığında ise başta milletvekilleri olmak üzere salondaki partililer bir süre ayakta alkışladı.

Davutoğlu da konuşmasında terör olaylarına değinip, geçen yıl 7 Haziran'da yapılan seçimlerin ardından terörün hortladığını ve 23 Temmuz'dan itibaren de 3 terör örgütüne yönelik kararlı bir şekilde mücadele başlattıklarını hatırlattı. 

Terör örgütü IŞİD'e değinen Davutoğlu, IŞİD'in İslam'ın savunduğu hiçbir değeri taşımadığını belirterek, şunları söyledi:

"İslam'la hiçbir alakası olmayan, İslam'ın savunduğu hiçbir değeri ve zihniyeti taşımayan bir barbar grup, DEAŞ denilen, en büyük zararı yine Müslümanlara vererek, en büyük katliamı Müslümanlara karşı yaptı. İstanbul'daki saldırı bitmeden kadim başkentimiz Bağdat'a saldırı oldu. Onun ardından Medine’ye saldırı yapıldı. Bu saldırıların hedefleri açık bir şekilde ortadadır. Bizim yüreğimize, bizim imanımıza, bizim tarihimize, bizim medeniyetimize saldırdılar. Kimse DEAŞ ile İslamı yan yana zikredemez. Medine'ye saldıran bir güruh hiçbir şekilde kendisini Müslüman olarak biçimlendiremez."

DHA

Okunma Sayısı: 2519
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı