"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Destici'den seçim değerlendirmesi

02 Kasım 2015, Pazartesi 16:21
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, bugüne kadar balkon konuşmalarında kalan tevazulu olunacağı sözünün birlik ve beraberlik mesajlarının ayrımcılığa son verileceği, kimsenin ötekileştirilmeyeceği vaatlerinin hayat geçirilmesinin belki de bu seçimin en büyük kazancı olabileceğini söyledi.

Destici, seçimde AK Parti'ye verilen desteğin, istekli, coşkulu, arzulu, güvenli bir destekten öte kaygılı, istikrar arayan, kaos istemeyen, terör istemeyen, ekonomide kriz istemeyen, kısaca kerhen verilen bir destek olduğuna vurgu yaptı. 

1 Kasım seçimlerinin millete, ülkeye, Türk ve İslam alemine hayırlı olmasını temenni ederek, tek başına iktidar olarak çıkan AK Parti ve Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile TBMM'ye seçilen milletvekillerini tebrik eden Mustafa Destici, iktidarıyla muhalefetiyle siyasi partilerin ve seçmenlerin, siyasi tarihteki ilk defa yaşanan bu fiili ikinci tur seçim sonuçlarından kendi hesabına almış olduğu dersler ve çıkaracağı sonuçlar olması gerektiğini söyledi.

Destici devamında, “Şahsım ve Büyük Birlik Partisi olarak bu seçim sonuçlarını, dışarıdan gazel okuyanlar yada seçim sürecinde bir takım menfaatler ya da çıkar hesapları karşılığı başka siyasi sularda yüzerek hareketimize zarar verecek boyutlara taşıyanlarla değil yetkili kurullarımızın, teşkilatlarımızın, gönül bağı içinde bulunduğumuz kuruluşlarımızın ve tabanımızın tamamıyla en iyi şekilde analiz ederek, istişareler neticesinde aldığımız kararları yakın bir zaman da önce camiamız ve daha sonra kamuoyu ile paylaşacağız." 

Seçimde AK Parti'ye verilen desteğin, istekli, coşkulu, arzulu, güvenli bir destekten öte kaygılı, istikrar arayan, kaos istemeyen, terör istemeyen, ekonomide kriz istemeyen, kısaca kerhen verilen bir destek olduğuna işaret eden Destici, “AKP'yi bu seçimde yüzde 49'a taşıyan bir diğer sebep ise Meclis'te bulunan diğer muhalefet partilerinin birbirleri ile uzlaşamaması ve Meclis dışı partilerle iş birliğinden kaçınmış olmalarıdır. Milletimiz Meclis içi ve dışı muhalefeti birbirleri ile uzlaşarak, iş birliği yaparak, milletin önüne bir çözüm önerisi ve alternatif koymadıkları için cezalandırmıştır.“ dedi.

Okunma Sayısı: 2194
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı