"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Devlet Bahçeli 'Çarşı'ya sahip çıktı

13 Nisan 2016, Çarşamba 22:41
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan yaptığı açıklamalarla Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'ya destek oldu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Açılıştan 1 gün sonra Beşiktaş taraftarlarına gösterilen kaba ve yaralayıcı muameleleri çok yanlış bulduğumu özellikle ifade etmeliyim. Çarşı Grubu Beşiktaş’ın gür ve cesur sesidir. Çarşı haksızlığa gelmez, yalana boyun eğmez. Çarşı centilmendir, siyasi faulleri kabul etmez'' ifadelerini kullandı.

MHP lideri Bahçeli, sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan paylaşımlarda bulundu. Yaşadığı hayatı beğenmeyip yenisine gidebilecek kudreti kendinde göremeyen insanların olduğunu belirten Bahçeli, bu insanları, “Gelgitleri çoktur, kararsızlık içinde bocalarlar. Durgun bir suda çalkalanan gemi enkazı gibi sessiz, sedasız yüzenler de vardır. Suya sabuna dokunmazlar, arada ve arafta beklerler” ifadeleriyle tanımladı.

''BUNLAR SORUMLULUK ALMAZLAR''

MHP lideri, insanlar hakkındaki değerlendirmelerine şöyle devam etti:

“Bazıları dürbünün ters tarafından bakıp, rüzgârın yönünü şaşırıp, suyun akış istikametinin zıddına kulaç atarlar. Nafile çırpınmak budur. Fecir vakti ağaçlardan kalkan karga sürüleri nasıl sağa sola telaşla kanat çırpıyorsa, sisli ortamlarda pusuya yatanlar aynıdır. Hiçbir şey yapmadıkları, hiçbir yaraya merhem olmadıkları halde haksız eleştiri ve haddi aşan hakaretlere resmigeçit yaptıranlar da vardır. Bunlar sorumluluk almazlar, inisiyatif üstlenmezler, yangın varsa benzin dökerler, yoksa kibrit çakanları teşvik ve taltif ederler. İlk uçuşunu yapmaya hazırlanan kırlangıç yavrusu gibi ürkek, çekingen, tereddütlü mizaçlar ise tarihin pasif ögesi, edilgen bir yanıdır.”

Etiketler: bahçeli, çarşı
Okunma Sayısı: 1346
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı