"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Devlet Bahçeli'ye 3. Türkeş darbesi

23 Kasım 2015, Pazartesi 09:42
MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye karşı 1 Kasım’dan sonra hareketlenen parti içi muhalefete, kritik bir isimden destek geldi.

Habetürk'te yer alan haberde, Alparslan Türkeş’in kızı ve Tuğrul Türkeş’in kardeşi Çağrı Saraç Türkeş'in, Bahçeli’nin karşısında adaylığını açıklayan Sinan Oğan’ın yanında yer aldığı öne sürüldü.

Böylece Bahçeli 3. kez bir Türkeş’ten darbe yemiş oldu. Türkeş’in oğullarından Tuğrul Türkeş, geçmişte Bahçeli’ye karşı aday olup kendi partisini de kurmasına rağmen, sonradan Bahçeli’nin yanında yer almış ve MHP’ye girmişti.

Tuğrul Türkeş, MHP’de genel başkan yardımcılığı yaptığı sırada, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun seçim hükümeti teklifini kabul etmiş, ardından MHP ile yollarını ayırarak AKP saflarına katılmıştı.

Tuğrul Türkeş’in üvey kardeşi Kutalmış Türkeş de 2011 seçimlerinde AKP’den Meclis’e girmişti.

Okunma Sayısı: 1551
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı