"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ekonomik kriz çiftçiyi vurdu

04 Eylül 2018, Salı 23:36
İYİ Parti Basın ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Dr. Aytun ÇIRAY Türk Lirasının yaşadığı büyük değer kaybının zaten 16 yıllık AKP iktidarlarında gerileyen Türk tarımına ölümcül bir darbe vurduğunu ve çiftçiyi adeta koma noktasına getirdiğini belirtti.

Tarım üretiminde yaşanan büyük gerilemeler ve fahiş fiyat artışları üzerine bir açıklama yapan Çıray “24 Haziran’ı sanki 16 yıldır iktidarda değillermiş gibi güya yeni bir başlangıç ilân edenler, tek sorunlarının iktidarda kalmak olduğunu tekrar ortaya koydular. Dövizdeki korkunç yükseliş, dolayısıyla Türk Lirasının yaşadığı olağanüstü değer kaybı ekonomimizin bütün üretim güçlerini mefluç hale getirdi. Maalesef bundan en çok etkilenen de Türk tarımı ve çiftçisi oldu” dedi.

Okunma Sayısı: 1107
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı