"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan: Terörle mücadeleye devam, çözüm süreci buzdolabında

11 Ağustos 2015, Salı 18:47
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son bir ay içinde yaşanan terör olaylarına ilişkin, “tek bir terörist kalmayıncaya kadar mücadelenin süreceğini” söyledi.

Erdoğan, çözüm süreci için de “Şu anda bu buzdolabındadır.” dedi.

Genelkurmay eski Başkanı Necdet Özel’e Devlet Şeref Madalyası Tevcih Töreni’nde konuşan Erdoğan, son dönemlerdeki saldırılar hakkında konuştu. Erdoğan, “Bir taraftan terörle ve arkasındaki kirli odaklarla mücadelemizi sürdürüyor diğer taraftan hukuktan, insan haklarından asla taviz vermiyoruz. Devlete ve milletimize doğrultulan silahlar gömülünceye kadar, silahların susması değil bırakılıp gömülmesi - bunu ısrarla söylüyorum - üzerine beton dökülünceye kadar, sınırlarımızda tek bir terörist kalmayıncaya kadar mücadelemize devam edeceğiz.” diye konuştu.

Erdoğan, çözüm süreci için de “Bunlar ne yazık ki çözüm sürecini anlamadılar, anlamak istemediler. Şu anda bu buzdolabındadır.” dedi.

Okunma Sayısı: 2370
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı