"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Erdoğan ve Erbakan bu paketin dışında'

11 Nisan 2020, Cumartesi 22:52
CHP’li Özel, infaz paketinin -21 sene önce yürürlükte olsaydı- Erdoğan ve Erbakan’ı kapsamadığını söyledi.

TBMM Genel Kurulunda, infaz yasa tasarısı görüşmeleri devam ediyor.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, infaz yasasıyla iktidarın bütün muhalifleri terör ve vatan haini statüsüne sokmaya çalıştığını söyleyerek, “Bir saatleri ayarlama enstitüsü olsa, burada biraz saatleri geri alsak diye baktım(…)21 yıl önce Recep Tayyip Erdoğan, sizin af kapsamınız dışında. Aynı suçtan defalarca yargılanmış olan Necmettin Erbakan, halkın dini duygularını istismar ederek, halkı kin ve nefretle bölme suçundan kapsam dışında. 12 Eylül sürecindeki MHP ve ülkücü kuruluşlar dâvâsının iddianamesine baktığınızda suç maddeniz kapsam dışında. Namık Kemal Zeybek, Muhsin Yazıcıoğlu, Sadi Somuncuoğlu kapsam dışında. Çıkardığınız affı yıllar sonra savunabilmeniz lâzım. Ben, bunu yapamayacağınızı iddia ediyorum. Benim elimden bu adaletsizliğin 21 yıl sonrasına sizi götürüp göstermek gelmediği için sizi adaletsiz af kanunuzla birlikte 30 yıl geriye götürdüm. Recep Tayyip Erdoğan’ı, Celal Adan’ı içeride bıraktınız” dedi. 

AA

Etiketler: Erdoğan, Erbakan, paket
Okunma Sayısı: 9169
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı