"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erhan Usta: Erken seçime işaret

13 Ocak 2022, Perşembe 19:00
İyi Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Usta, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın grup toplantısında 2023 hedefleriyle ilgili yaptığı açıklamaya ilişkin olarak, “Sayın Erdoğan’ın ruh halini anlamak mümkün değil. Hiç aklımızda olmayan bir şeyi, en başarısız olduğu alanda sürekli beyanat veriyor. Dünkü konuşmasında yine 2023 hedeflerinden bahsetti. 2023 hedefleri çöp olmuştur. Milletimizin 2023’e ilişkin hayalleri, AK Parti hükümetleri ve Erdoğan tarafından kırılmıştır. Sanki 2023 hiç gelmeyecekmiş gibi davranan bir hali var. Bu da herhalde 2023 öncesi bir seçime işarettir. Yani ‘Biz 2023’ü tutturacağız. Siz iç merak etmeyin’ gibi bir durumu var. Herhalde ‘en iyi savunma saldırıdır’ anlayışıyla hareket ediyor” dedi.

Ankara - Anka

Okunma Sayısı: 1737
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı