"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eski bakan, Babacan'ın ekibine katılacak

21 Aralık 2019, Cumartesi 14:16
Kılıç, Babacan öncülüğündeki yeni oluşumda yer alacak.

AKP Samsun eski Milletvekili ve  Spor eski Bakanı Suat Kılıç’ın Ali Babacan’ın kuracağı yeni partiye katılacağı iddia edildi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün desteği ile hareket eden Ali Babacan’ın liderliğinde kurulması beklenen yeni partiye AKP Samsun eski Milletvekili ve  Spor eski Bakanı Suat Kılıç da katılacak.

Samsun yerel basınında, Suat Kılıç’ın yeni partinin il başkanlığını üstleneceği iddiası yer alırken, Babacan’a yakın kaynaklar konunun henüz netlik kazanmadığını belirtti.

Kılıç’tan konu ile ilgili şu ana dek herhangi bir açıklama gelmezken, Babacan’ın çalışma ekibi içerisinde yer alan ve yeni partinin kurucuları arasında olması beklenen bir ismin aktardığına göre Kılıç, Babacan öncülüğündeki yeni oluşumda yer alacak.

Ancak Kılıç’ın Samsun İl Başkanlığı yerine partide üst düzey bir noktada görev alması düşünülüyor.

Okunma Sayısı: 7805
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı