"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

G7 Zirvesi'nde Trump ile Boris Johnson görüşmesi

25 Ağustos 2019, Pazar 11:27
Fransa'nın güneybatısındaki Biarritz kasabasında düzenlenen Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Almanya, Fransa, Japonya, İngiltere, İtalya ve Kanada'dan oluşan G7 ülkelerinin toplantısı ikinci gününe başladı. Liderler bugün "eşitsizlikle mücadele", "uluslararası ekonomi/ticaret ve uluslararası güvenlik konusunda takvim oluşturma" ve "G7'nin Afrika ile ortaklığı" konulu oturumlara katılacak.

Diğer taraftan liderler ikili görüşmelerle hem kendi ülkelerinin ilişkilerini hem de dünya gündemini değerlendiriyor.

Trump: Johnson Brexit için doğru adam

ABD Başkanı Donald Trump ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson sabah kahvaltısında bir araya geldi. Trump kahvaltı öncesinde yaptığı açıklamalarda Johnson'ın İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden (AB) çıkması anlamına gelen Brexit için "doğru adam" olduğunu söyledi.

Başkan Trump kendisinin Johnson'a Brexit ile ilgili bir tavsiyesi olup olmayacağı konusuna "Onun bir tavsiyeye ihtiyacı yok. Bu iş için doğru adam." dedi.

ABD Başkanı Brexit sonrası dönemde ülkesinin İngiltere ile "çok büyük bir ticaret anlaşması" yapacağını belirtti.

İngiltere'nin yeni göreve gelen Başbakanı Johnson ise ABD ile ticaret anlaşması yapmanın zor bir iş olduğunun altını çizdi. Ancak Johnson, ABD pazarında İngiltereli şirketler için "büyük fırsatlar" olduğunu sözlerine ekledi.

Euronews Türkçe

Okunma Sayısı: 1738
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı