"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gazetecilere pusu kurularak, gözdağı veriliyor

31 Mayıs 2019, Cuma 20:00
Eski CHP milletvekili gazeteci Barış Yarkadaş, AKP ve MHP blokunun rahatsızlık duyduğu gazetecilerin artık fiili saldırılara maruz kaldığını belirtti.

Yarkadaş, Mayıs ayında 7 gazetecinin saldırıya uğradığını, 130 gazetecinin ise hâkim karşısına çıktığını ifade etti. Faillerin cezasız kalmasının saldırganların daha da cesaretlendirdiğini belirten Yarkadaş, iktidarın hiçbir gazeteciye geçmiş olsun dileğinde bulunmadığını aktardı. CHP Parti Meclisi üyesi ve gazeteci Eren Erdem’i Silivri Cezaevi’nde ziyaret eden CHP’li Barış Yarkadaş, “Eren tam 337 gündür haksız ve hukuksuzca cezaevinde tutuluyor. Yargı Reformu adı verilen paket, Silivri’yi teğet geçiyor. Eren ve tutuklu 150 gazeteci, bu hukuksuz sürecin bitmesini bekliyor” dedi. T’24’ün haberine göre gazetecilerin Mayıs ayında sopalı ve yumruklu saldırılara maruz kaldığını da belirten Yarkadaş, “İktidar partisini rahatsız eden gazetecilere pusu kuruluyor ve tek tek gözdağı veriliyor. İktidar ise bu saldırıları önlemediği gibi, gazetecilere ‘Geçmiş olsun’ dileğinde de bulunmuyor” tepkisini gösterdi.

Etiketler: yarkadaş
Okunma Sayısı: 872
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı