"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İçişleri Bakanı Altınok: HDP heyetinin Cizre'ye varmasına müsade etmeyiz

10 Eylül 2015, Perşembe 16:13
Cizre'ye yürümelerine polis tarafından izin verilmeyen HDP heyeti İdil'e dönme kararı aldı.

İçişleri Bakanı Selami Altınok, düzenlediği basın toplantısında, "Bütün vatandaşlarımızın olduğu gibi sayın genel başkanların, sayın bakanların ve milletvekillerinin de güvenliği bizim için herşeyden önce geliyor. Cizre'ye varmaları durumunda farklı provokatif olaylara sebebiyet verebileceğini de değerlendirdiğimizden dolayı kendilerinin güvenliğini ve huzurunu sağlama noktasında Cizre'ye varmaları söz konusu değildir, ona müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Cizre'deki operasyonlara ilişkin bilgi de veren Altınok, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Operasyonlarda 800 kilo patlayıcı imha edilmiş, 30 barikat kaldırılmıştır. 10 örgüt mensubu gözaltına alınmıştır. İki kalaşnikof marka tüfek, el bombası ele geçirilmiştir. 21 roketatar ve bir tuzaklı bomba kullanılmış, 6 zırhlı aracımız hasar görmüştür. Terör örgütünün kaybının 30-32 olduğu değerlendirilmektedir."

 

Okunma Sayısı: 1670
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı