"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İktidar belediyeleri de güllük gülistanlık değil

08 Şubat 2024, Perşembe 17:00
Gelecek-Saadet Partisi Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay’a ilişkin yaptığı konuşmaya dikkat çekerek, “Hatay Belediyesi’ni vizyonsuzlukla suçladı. Deprem çalışmalarını ‘yetersizlikle’ suçladı. Peki gelelim Malatya’ya, Adıyaman’a. Ben Adıyaman’ı gezdim. Ben Malatya’yı gezdim. İktidar partisinin belediyeleri olan yerleri gezdim. Arkadaşlar, orada da çok büyük sorunlar var. Orada da altyapı sorunu var. Orada da yıkılmayan binalar var. Orada da içme suyu sorunu var. Sizin belediyeleriniz her şey güllük gülistanlık değil” dedi.

Şahin, dünkü TBMM’deki basın toplantısında “Deprem üzerinden siyaset yapan bir anlayışın canı cehenneme... Sayın Cumhurbaşkanı Kahramanmaraş’a  20 kere gitmiştir. 20 kere gittiğinde, her zaman Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin gönlüne hoş gelecek Sütçü İmam gibi sözler sarf edeceğine bir kere Belediye Başkanını sahneye çıkarıp, ‘Başkan sen Kahramanmaraş’ı depreme hazırlamak için ne yaptın?’ diye bir kere sorsaydı emin olun Maraş’ın kaderi de bütün illerin kaderi de farklı olurdu” diye konuştu.

Ankara - anka

Okunma Sayısı: 1096
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı