"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kaftancıoğlu’na destek

07 Eylül 2019, Cumartesi 18:15
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 9 yıl 8 ay hapis cezası verilen Canan Kaftancıoğlu ile ilgi destek mesajı yayınladı.

Akşener, “Düşüncelerine katılmıyorum. Ama senin düşüncelerini savunma hakkını sonuna kadar savunurum” paylaşımını yaptı.

Nagehan Alçı’dan da destek

Nagehan Alçı ise dünkü “Canan Kaftancıoğlu ve liberalizm ihtiyacı” başlıklı yazısında, “Eğer bu ülkede liberal demokratik hukuk devleti olmazsa kim iktidarı ele geçirirse öbür tarafı ezer ve Türkiye bir üçüncü dünya ülkesi olmaktan kurtulamaz” ifadelerini kullandı.  “Canan Hanım Marksist ben ise liberal-demokratım” diyen Alçı, “CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun yargılandığı davada 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezasına hükmedilmesi Türkiye’yi iyiye, doğruya, adalete ve huzura götürecek bir karar mıdır? Yoksa tam aksi midir?” diye sordu.

Okunma Sayısı: 1494
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı