"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kâğıthane eğitim üssü olacak

29 Mart 2024, Cuma 17:00
Fahrettin Bilgiç, Demokrat Parti çatısı altında demokrat belediyeciliği göstermek için Kâğıthane Belediye Başkan Adayı oldu. Kâğıthane’nin problemlerini bilen biri olduğunu söyleyen Bilgiç, bu problemleri akılla, bilimle, teknolojiyle ve Kâğıthane halkı ile birlikte çözmek için başkanlığa talip olduğunu söyledi.

Bilgiç vaatlerini şöyle dile getirdi: “Kâğıthane eğitim üssü haline getirilecek. Yapacağımız her çalışmada şeffaflık, bilimsellik ve sürdürülebilirlik olacak. Kâğıthane sınırları içerisindeki kültürel dokuyu daha görünür hale getireceğiz. Tarihi mekânları bugünün insanlarına hizmet eder hale getireceğiz. Alibeyköy ve Kâğıthane deresi ile Haliç’i İstanbul’un nefes aldığı alanlara dönüştüreceğiz. İstanbul’u dünyaya “Altın Boynuz” olarak tanıtan Haliç’e eski ihtişamını yaşatacağız.”

İstanbul - Nihat Orhan

Okunma Sayısı: 690
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı