"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kendileri batırıyor, başkalarını suçluyorlar

20 Eylül 2020, Pazar 17:00
İl kongrelerine devam eden Gelecek Partisi, Antalya kongresini de gerçekleştirdi.

Partinin genel başkanı Ahmet Davutoğlu, Antalya’daki partililere koro- navirüs tedbirleri kapsamında telekonferans yöntemiyle seslendi.  Konuşmasında Cumhurbaşkan Erdoğan’ın “Eko- nomimiz pik yaptı” sözlerini değerlendiren Davutoğlu, ‘’El insaf kardeşlerim, siz gerçekten ekonomide zirve yapan bir ülkede yaşadığımızı hissediyor musunuz? Siz gerçekten demokraside zirve yapan bir ülkede yaşadığınızı hissediyor musunuz? AK Partili, MHP’li kardeşlerimiz hissediyorlar mı? Asgarî ücretin üç çeyrek altın bile olmadığı bir ülke mi ekonomide zirveye çıkmış’’ dedi. Davutoğlu, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Ekonomiyi batır, dış mihraklar yaptı de. Güvenliği batır, ‘Anayasa Mahkemesi yaptı’ de. Eğitimi batır, ‘öğrenciler yaptı’ de. Şimdi de sağlığı batır, vatandaşı, doktorları suçla. Erdoğan, ‘Biz ikazları yaptık, ama vatandaş uymadı’ diyor. Bilmeyen de bir STK başkanı konuşuyor zanneder.”

Okunma Sayısı: 2840
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı