"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Keyfî bir rejim mi, hukuk ve demokrasi mi?

21 Ocak 2022, Cuma
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Uysal, “Biz bu iktidarın kökünü biliyoruz! Kayıtdışı bir devlet var! Varlık fonu ile kayıt dışına çıkardılar. Mülkiyetin teminatıdır hukuk ve demokrasi! Kendi vatandaşlarımız dahi yatırımdan korkar hale geldi. Güveni yok ettiler! ‘Faizi düşüreceğiz’ derken amacınız neydi? Gösterge faizi düşerken tüm diğer faizler artıyor. Yanlış yapanların yanına kâr kalacaksa neyin mücadelesini veriyoruz? Yanlış yapan kimse o korksun! Bizler bu iktidarın 20 yıldır ayrımcılığı ile, baskısı ile mücadele ediyoruz; 3 yıldır değil! Kırk hesapları var, kırkı da vatandaşın gözünü nasıl boyarız, nasıl sanal bir iyileşme sağlarız diye” şeklinde konuştu. Türkiye’de önümüzdeki seçim bir referanduma dönüşmüş vaziyette olduğunu dile getiren Uysal, “Keyfi bir rejim mi devam edecek, hukukun işlediği demokratik bir sistem mi işleyecek? Biz bu imamın ne okuduğunu biliyoruz der Anadolu; 20 yılda yaptıklarınız ortada. ‘Vesayetle mücadele ediyoruz’ diyerek vesayet haline geldiniz. Tarih AKP dönemini Cumhuriyetin “Fetret Devri” olarak yazacak” dedi.

Ankara - Fatih Karagöz

Okunma Sayısı: 1014
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    22.1.2022 08:22:51

    Malum zihniyyetin iktidar olması ve ikdidarda kalması için her şey mübah ve her şey meşrudur. Bu konuda fetva verecek ulemai Su' denebilecek çok fetvacılarıda yeterince bulabiliyorlar! Dünya siyaseti aldatıcıdır.Aldandılarda.( Hemde kaç kere!). Lütfen artık UYANIN ey İktidar veya Muhalefetteki SİYASİLER, VEKİLLER, VATANSEVER VE MİLLETİNİ SEVENLER! Ülkemiz, Biricik VATANIMIZ uçurumun eşiğinde! Harekete geçip HEP BERABER acil olarak bir ŞEYLER yapma zamanı gediğini hala göremiyorsanız YAZIKLAR OLSUN verilen EMEK ve YEMEKLERE (VEKİL MAAŞLARI DA TABİKİ). Birleşin ÌİKTİDARIN KORKULU RÜYASI DEMOKRAT ÇATISI VE BAYRAĞI ALTINDA ,ŞAHLANDIRIN artık tekrar Şanlı KIRATI. Allah yar ve yardımcımız olsun, islah etsin ve basiret ihsan etsin. ASGARi ve AZAMİ müşterekleri unutmayın lütfen! Haydi ileri...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı