"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kılıçdaroğlu: O kitlelerle konuşmaya başladık

26 Haziran 2019, Çarşamba 19:44
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, neredeyse bütün partililerden oy alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun AKP seçmeninden de oy aldığını belirterek, “İzlediğimiz politikayı sürdürmemiz gerekiyor. Biz ilk kez kendi seçmen kitlemizin dışındaki kitlelerle iletişim kurup, o kitlelerle konuşmaya başladık” dedi.

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nun seçimi, neredeyse partisinin iki katı oyla kazanmasının ardından, bunun sürdürülebilir olması için 7 maddelik ‘halkçı belediyecilik’ ilkesini yaşama geçireceklerini söyledi. Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul seçimlerinin ardından ilk kez, BBC Türkçe’nin de aralarında bulunduğu bir grup gazetecinin sorularını cevapladı. CHP lideri, Sosyal Demokrat Halkçı Parti’nin (SHP) 1989 yerel seçimlerinde kazandığı büyük başarıya rağmen, bir sonraki seçimlerde bunu sürdürememesini kastederek, “Belirlediğimiz 7 kurala belediye başkanları uyacak, biz de Genel Merkez’den takip edeceğiz. 1989 travmasını yaşamak istemiyoruz” dedi. Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığının şimdiden konuşulmaya başlanmasını ‘yıpratacağı’ gerekçesiyle doğru bulmadığını ifade etti.

Etiketler: kılıçdaroğlu
Okunma Sayısı: 1656
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı