"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kurumlar arasında koordinasyon yok

03 Ağustos 2021, Salı 18:52
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Antalya’daki yangın bölgesinden iktidara seslendi.

Davutoğlu, “Geç müdahale edildi, bunu görmemiz lazım. Maalesef bugün dahi hâlâ siyasî spekülasyonlar ve yorumlar içinde halkın zihni bulandırılıyor. Merkezi yönetim, yerel yönetim ayrımı yapmayın. Hepimiz aynı ülkenin vatandaşlarıyız. Hepimizin yüreği yanıyor” dedi. Hükümetin yangına müdahale konusunda koordinasyonsuzluk içinde olduğunu belirten Davutoğlu, şunları söyledi: “Hâlâ kriz sürecinin içindeyiz. Kriz sürecinde halka güven verecek olan en doğru şey, şeffaf, açık, yalın bir dille tablonun ortaya konmasıdır. Ama maalesef çelişkili açıklamalar, sorumluluğu başkalarına atma çabaları, bir kurumun diğer bir kurumu suçlaması ve tam bir koordinasyonsuzluk görüyorum.”

Antalya - Anka

Okunma Sayısı: 5035
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı