"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MGK işine baksın

01 Aralık 2021, Çarşamba 17:00
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Millî Güvenlik Kurulu (MGK) bildirisinde ekonomi ile ilgili değerlendirmelerin yer almasına TBMM Genel Kurulu’ndan tepki gösterdi.

Altay, “Millî Güvenlik Kurulu asli işine bakarsa iyi olur. Hükümeti övmek, muhalefete uyarı yapmak Millî Güvenlik Kurulu’nun işi değildir. Eğer MGK üzerinden muhalefete bir ayar verilmeye çalışılıyorsa bunu kabul etmemiz mümkün değildir” dedi. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, TBMM Genel Kurulu’nda ekonomik muhtevalı son MGK bildirisini eleştirdi. Altay, şunları söyledi: “Cumhurbaşkanı diyor ki: ‘Bir ekonomik kurtuluş savaşı veriyoruz.’ Üstelik Millî Güvenlik Kurulu da işi gücü bırakmış ekonomimize övgüler düzdükten sonra ‘Bu konudaki saldırılara karşı da duyarlıyız’ falan filan diye açıklama yapmış. Eğer MGK üzerinden muhalefete bir ayar verilmeye çalışılıyorsa bunu kabul etmemiz, sindirmemiz mümkün değildir. Bir kurtuluş savaşı var Türkiye’de, hakikaten var. 84 milyonun, haramilerden kurtulması, devleti haramilerden temizlemesi için verdiği bir kurtuluş savaşı var...”

Ankara - anka

Okunma Sayısı: 815
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı