"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP'den istifalarla ilgili açıklama: Üzüntü verici

12 Kasım 2015, Perşembe 12:13
MHP İzmir İl Yönetim Kurulu üyeleri ve ilçe başkanları, İl Başkanı Necat Karataş başkanlığında toplandı.

Toplantıda önce, istifa eden başkanlık dîvanı üyeleri ve bir il yönetim kurulu üyesinin durumu görüşüldü. Karataş’ın,

“Geçmişte her türlü zorlu şartta beraber olduğumuz, mensubiyetleri ve değerlerinden hiçbir şekilde şüphe etmediğimiz arkadaşlarımızın istifaları bizi son derece üzmüştür. Keşke bunu basın yoluyla yapmasalardı. Basın yoluyla mensuplarımıza ve hemşehrilerimize karşı partimizde kargaşa çıktı algısına sebep olan bu istifa biçimini anlayabilmiş değiliz. Onlar bizim dava arkadaşlarımız ve yakın dostlarımızdırlar. İstifa mekanizması, tek taraflı bir müessesedir. Arkadaşlarımızın kararına saygılıyız ama keşke görüşerek bunları değerlendirseydik.” düşüncesinde öne sürdürdüğü fikirlerde birleşen il yönetim kurulu üyeleri, istifaları oybirliğiyle kabul etti.

Her şart ve zeminde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin emrinde çalışmalarını sürdürme kararı İzmir İl Yönetim Kurulu, İl Başkanı Karataş’a da başkanlık divanından boşalan yerlere gerekli atamaları yapmak için tam yetki verdi. Toplantıda daha sonra genel seçim sonuçları değerlendirildi.

İl Başkanı Necat Karataş, daha sonra ilçe başkanlarıyla biraraya geldi. Toplantıya, MHP İzmir Başkanlık Divanı üyeleri de iştirak etti.

İlçe başkanları, tek tek söz alarak seçim sürecindeki noksanlıklarla ilgili fikir ve görüşlerini sundu. İl Başkanı Karataş ise,

“1 Kasım seçimleri, bütünüyle ele alınması gereken bir süreçtir. Bundan önce gerçekleştirilen 7 Haziran seçimleriyle bağlantılıdır. Değerlendirmelerimizi buna göre yapmak zorundayız. AKP ve CHP hedefe partimizi koymuş, bir çeşit algı operasyonları ile MHP, ‘hayırcı’ olarak lanse edilmiştir fakat partimize karşı yapılan taarruzlara rağmen yine de mensuplarımızın azmi kırılmamış vatan ve millet için verdikleri soylu mücadeleyi sürdürmüşlerdir.

Biz, engel tanımayan bir hareketiz. İmkansızlığı ve yokluğu yenmesini bilen bir hareketiz. Devletimize ve milletimize karşı göğsümüzü siper eden hareketiz. Bu zor günleri de aşacağız.” şeklinde konuştu. Karataş, ilçe başkanlarına 1 Kasım genel seçimiyle ilgili görülen aksaklık ve eksikliklerin rapor haline getirilmesi için talimat verdi. İlçe başkanlarının ortak kararı ise, “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin emrinde ve liderliğinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” oldu.

Okunma Sayısı: 1587
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı