"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP’li Kilci: Halkımız 1 Kasım'dan sonra zamlar kapıda

02 Eylül 2015, Çarşamba 10:37
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, Türkiye’nin 1 Kasım seçimleri sonrasında çok ciddi zamlar ile karşı karşıya kalacağını savundu. Kilci, “Türkiye iflas etmiş müflis tüccar durumunda.” dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci yaptığı açıklamada suni ve gerçek dışı hamleler ile piyasaların uyutulduğunu öne sürdü. Kilci, vatandaşı bekleyen büyük zamların sorumlusu olarak AKP’yi işaret etti ve “AKP reel ekonomiyi iyi okuyamayarak, seçim kaygısıyla, yapılması gereken ekonomik organizasyonları yapamadı.” ifadesini kullandı.

“Son bir yıldır Türkiye’de normalde yapılması gereken zamlar yapılmamıştır.” diyen MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, şöyle konuştu: “Petrol ve dövizden kaynaklanan varyasyonlardan, rantiyecilerin oyunlarından, ülkemizin çarpık ekonomik yapılanma ile yönetilmesinden, TÜİK’in yanlış verilerinden kaynaklı hemen seçimler sonrasında eğitimden sağlığa kadar istisnasız bütün emtialar çok büyük zam ile karşı karşıya kalacak. Bunu herkesin şimdiden bilmesini istiyorum. Aziz milletimiz tüm bu gerçekleri görerek ve bilerek iyi değerlendirmeli sandıkta da kararını ona göre vermelidir. Çünkü Türkiye resmen iflas etmiş müflis tüccar konumundadır.”

MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, ekonomide ülkeyi bekleyen tehlikeyi bertaraf edecek kadroların Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında olduğunu sözlerine ekledi. 

Etiketler: hasan ali kilci, mhp, zam
Okunma Sayısı: 2053
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • rafet AKSARI

    18.9.2015 08:37:13

    Başbakan Yardımcısı Yılmaz: "Emekli aylıklarına artış 1 Kasım seçimlerinden sonra olacak “demiş. Peki, niye 1 Kasımda yapılacak? Bir emekli kendi devleti tarafından ancak bu kadar aşağılanabilir. Bin oyum olsa bu zihniyete bir oy vermem, veren emekliye de yazıklar olsun diyorum.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı